האם קופות החולים מפנים...

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/04/2019 | 01:33 | מאת: ירון

שלום לרופא האם אורולוגים של קופות החולים, מפנים במסגרת הקופות,חולים לביצוע תיקוני ברית לבוגרים,ילידיי הארץ[לא לתינוקות]? באם אכן כן, מהם הדרישות ,להפניית חולה כזה לניתוח? באם הקופות לא מפנות לניתוח כזה, איך ניתן לבצעו? יש תנאים? האם הדרך לבצע תיקון כזה, היא רק באופן פרטי? ובאופן פרטי, האם העלות גבוהה? תודה מראש עבור התשובות

קופות חולים לרוב מייחסות לניתוחי תיקון מילה כניתוח קוסמטי ואינם מאשרות ביצוע הניתוח במסגרת רפואה ציבורית.

מנהלי פורום אורולוגיה