דלקת בערמונית. מה לעשות ????

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/10/2016 | 20:46 | מאת: ארז

שלום רב . אני בן 44 לפני חודש וחצי היה לי דלקת בדרכי השתן . ולאחר שבוע הייתי אצל אורולוכ וקבע שיש לי דלקת בערמוניתבערמוניתלאחר בדיקה רקטלית קיבלתי ציפרודקס לחודש. הכאבים בפין שהיו לי קצת עברו . עדיין נשאר לי גירוי תמידי הפין. ולפעמים לחץ בעגן . חזרתי לאורולג ואמר שאין מה לעשות יש 2 אפשריות או לעשות אידוי לערמונית. באופן פרטי או טיפול שמרני בפרמיקסון. אני ממש מפחד מאידוי ומצד שני לא יודע מה לעשות. ממש. משגע אותי עם תוכל לכוון אותי טיפה אודה לכם

בחולים הסובלים מדלקת בערמונית אידוי הערמונית אינו מסייע ואיני ממליץ לשקול ניתוח כלל ועיקר. למרבה הצער מדובר במחלה כרונית אשר עלולה לגרום לאי נעימות לזמן ממושך. אם מדובר באירוע חריף פעם ראשונה ניתן לשקול טיפול בחסם אלפא ונוגדי דלקת מסוג NSAIDS

30/10/2016 | 10:47 | מאת: ארז

שאלה נוספת לגבי הפרמיקסון יכול לעזור. ושאלה נוספת הייתי באבחון מהיר של הראל הם לקחו ממני עוד בדיקות דם ושתן ושלך אותי לסי טי שלפוחית השתן וכליות . אני רוצה להגיע להתייעץ איתך או עם אבא לחכות לתוצאות או להגיע לפני . העיניין שמפריע לי כרגע הכי הרבה זה הגירוי בפין בקצה אני חודש וחצי לא קיימתי שום אקט מיני פשוט מפחד שיכאב לי כמו בהתחלה ממש מיאוש תודה רבה

מנהלי פורום אורולוגיה