בקע מפשעתי והידרונפרוזיס

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/03/2019 | 22:37 | מאת: דין

שלום דוקטור , אני כרגע נמצא בדרום אמריקה כך שיש לי בעיה ללכת לרופא שיבדוק לכן פונה אלייך כאן. אני סובל מכאבים באזור האגן בטן תחתונה צד שמאל (משמאל לפופיק ועד לעצם האגן כולל) לפני כשבועיים בארץ עשיתי סיטי שנמצא בו הידרונפרוזיס קשה משמאל , ובקע מפשעתי 12 מ"מ משמאל. השאלה שלי ממה הכאב מהכליה או מהבקע? אציין גם כי הכאב נמצא בעמידה אבל מחמיר בעת שכיבה וישיבה... האם עליי להפסיק את הטיול ולחזור במיידי ארצה? תודה רבה!

צר לי אך לא ניתן לענות על הפסקת הטיול או מקור הכאב בלי לראות את הסיטי ולבדוק אותך פיזית הידרונפרוזיס קשה זו לא תופעה תקינה

מנהלי פורום אורולוגיה