צילום אשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/10/2016 | 09:18 | מאת: שיר

שלום רב, בעלי ביצע הבוקר צילום אשכים כיוון שאנו מזה שנה וחצי לא מקלטים להריון. ביצעני בדיקות גם מעקבי זקיקים ובעלי ביצע בעבר גם בדיקת זרע שיצאה תקינה. בצילום האשכים נתגלתה צסטה אפידידימאלית וריקולציה דרגה 1. בעלי ואני מאוד מודאגים האם בגלל הציסטה והריקולציה אנו לא מצליחים להיקלט? והאם זו בעיה חמורה?? ומה הטיפול ? אנו מאוד לחוצים נשמח לתשובה בהקדם האפשרי. תודה!!!

אם בדיקת הזרע תקינה לממצאים שציינת אין יכולת להפריע לקליטת הריון ואינם מחייבים התערבות. ממליץ לחזור על בדיקת זרע ליתר בטחון.

מנהלי פורום אורולוגיה