טיפול ברמת טוסטרון ובחירת התרופה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/02/2019 | 12:31 | מאת: דניאל

שלום,46 בעקבות תלונות על חוסר באנרגיה עייפות ליבידו אפסי וחוסר בזקפה, נתגלה בבדיקת דם כי הטוסטורון שלי עומד על 3.8 , קיבלתי זריקת ניבדו והשינוי היה מדהים, האנרגיה חזרה אלי, כח, וכמובן מין. כעבור 7 שבועות יום יום הרגשתי שאני חוזר למצב בו נמצאתי לפני הזריקה, ערך הטוסטרון כעת עמד על 13. ביקשתי זריקה נוספת וסורבתי והחלתי טיפול בג'ל 50, היום לאחר שבועיים , אינני מרגיש אפילו לא טיפה של הטבה. הייתכן כי ערך הטוסטרון הינו אינדיבידואלי. או שמא על אף הערך 8 כגבול לטיפול 13 הוא עדיין ערך נמוך, ואחרון מדוע עם הכל היה טוב עם הזריקה, ממש שינוי של 5 שנים אחורה לאחר שבועיים עם הג'ל והערך נשאר זהה כמעט לחלוטין 13.1 עדיין מסרב הרופא לתת זריקה. ומשאיר אותי במצבי המדוכדך. אשמח לדעה מקצועית וכן ליעוץ האם יש ביכולתי לעשות משהו. בנוגע לבחירת התרופה

ערך טסטוסטרון הוא אינדבידואלי, ובחירת התרופה ניתן לתפור עם הרופא המטפל שלך בשיתוף

26/02/2019 | 12:10 | מאת: דניאל

תודה.

מנהלי פורום אורולוגיה