כאבים בפי הטבעת///////////

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/02/2019 | 01:50 | מאת: שימי

שלום בחור בן 25 אני מאונן כל 3 ימים לפחות, וכבר 5 חודשים יש לי כאבים מטורפים בפי הטבעת אחרי אוננות, וזה נמשך הכאבים כמה ימים, ומתגבר בעמידה ממושכת, הליכה, וכו'....הייתי אצל פרוקטולוג מספר פעמים, ורופאים שונים, שללו פיסורה וטחורים, עשיתי גם M.R.I שיצאה תקינה. בקיצור סובל קבוע וכרוני מכאבים בפי הטבעת, בלי קשר ליציאות שיוצאות חלק, ואין כאב מוגבר אחרי יציאות, מה יכולה להיות הבעיה אצלי? בגמירה מרגיש את השריר החיצוני בפי בטבעת מתכווץ חזק אמרו לי שזה תקין, ומרגיש את הכאב בשריר כבר כמה חודשים וזה הולך ומחמיר מה דעתך? מה ממליץ לבדוק תודה רבה.

לא מבין גדול בכאבים בפי הטבעת, ממליץ לפנות לגסטרואנטרולוג המתמחה בכאבים באגן ובינתייפ לקחת נגד כאבים בכל פעם שהכאב מופיע

מנהלי פורום אורולוגיה