פליטת זרע תוך כדי כושר וללא כל מחשבה מינית או חשק מיני כלל וכלל

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

12/02/2019 | 18:40 | מאת: יעקב

ברצוני לשאול לגבי משהו שמפריע לי במשך שנים שפשוט לא הייתי מודע לזה שזה שפיכת זרע והנאה שלמה לכל דבר.מה שיש לי זה שכבר מיגיל 14/15 כל פעם שהייתי עושה כושר הכל היה רגיל עד שהייתי שוכב על הגב ומרים את הרגליים למעלה ולמטה בשביל השרירים של הבטן הייתי עושה ככה עשר פעמים מעלה מטה והיה נשפך לי זרע לכל דבר עם הנאה רק לא האמנתי שיכול להיות כזה דבר אז לא הבנתי שזה זרע.ובהמשך השנים התברר לי שגם אם אני שוכב על הגב ומרים את הגוף לכיוון הרגלים שלי(כפיפות בטן)אז נוצר לי כמין נקודה של חיכוך פנימי של אוננות לכל דבר ואחרי עשר פעמים יוצא לי זרע לגמרי.זה מתסכל אותי בטירוף אני לא מבין מה זה וזה לא נותן לי לפתח את שרירי הבטן בשום צורה כי זה מביא אותי לגמירה אחרי כמה כפיפות בטן זה מטריד לי את החיים מה אני יכול לעשות האם יש בעיה כזאת בכלל?זה פשוט הזוי לגמרי.

צר לי, לא יודע כיצד לסייע

מנהלי פורום אורולוגיה