כאבי בטן תחתונה ונרתיק

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/02/2019 | 16:04 | מאת: דנה

היי, כבר חודשיים שאני סובלת מכאבים חזקים בנרתיק ובטן תחתונה. זה התחיל בתחושה של דלקת בשתן ותכיפות במתן שתן אך התרביות יצאו שליליות כל הזמן. רופאת נשים לא מצאה משהו מיוחד ונתנה לי טיפול לפטריה בנרתיק אז זה לא עזר כמו כן עשיתי בדיקות אולטרסאונד כליות ודרכי שתן שנמצאה תקינה. הרופאים לא יודעים לתת הסבר לכאבים. מדובר בכאב כללי באיזור הנרתיק וכאבים משתנים בבטן התחתונה כל פעם במקום אחר לעיתים הם אף מטפסים לבטן עליונה. אני סובלת בשנה האחרונה מתחושה של דלקת בשתן אך התרבית שלילית. הכאבים הללו הם רק בחודשיים האחרונים יש ימים שהם ממש מתחזקים ולא ניתן לתפקד. מה עלי לעשות? אשמח לעצתכם. תודה רבה! דנה.

05/02/2019 | 16:15 | מאת: דנה

שכחתי לציין בת 29 בריאה בדכ לא היו לי דלקות בשתן ב15 שנים האחרונות

לפנות לאורולוג עם התמחות באורו גניקולוגיה

מנהלי פורום אורולוגיה