אורולוגיה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/01/2019 | 09:29 | מאת: גימלאיצעיר69

בחודשיים האחרונים אני מתעורר בין פעם לפעמיים למתן שתן. אני יליד 1950. הייתי לאחרונה אצל רופא אורולוג שערך בדיקה רקטאלית בערמונית. לדבריו הכל תקין. באותו מעמד נערכה לי בדיקת שארית השתן והתוצאה היתה 16[נאמר לי שזו תוצאה טובה].כמו כן עשיתי בדיקת שתן במעבדה והתוצאות טובות ללא ממצאים חיוביים. מבקש לדעת מה הסיבה לדעת הרופאים למתן שתן בלילה? תופעה זו הינה חדשה אצלי ומאד מציקה לי.

עדיין יכול להיות שמדובר בהגדלה טבה של הערמונית

08/02/2019 | 08:25 | מאת: גימלאיצעיר69

אני אוכל בערב 6 תפוחי עץ. האם יש קשר? ביומיים האחרונים לא אכלתי בערב תפוחי עץ ואכן לא התעוררתי בלילה. האם זה קשור לנוזלים שיש בפרי?

14/02/2019 | 08:47 | מאת: גימלאיצעיר69

עדיין לא קיבלתי התיחסות לשאלתי בדבר אכילת תפוחי עץ בערב. אבקש התיחסות גם לנושא של ירידה במשקל[דייאטה] והשפעה על מתן שתן בלילה.

מנהלי פורום אורולוגיה