האם זה קביל /נורמאלי /בסיסי?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/01/2019 | 19:50 | מאת: מומחי האורולוגים

אדם מגיע לייעוץ שיראה את תוצאות הבדיקה לגבי מחלות מין, וקיבל תשובה שלילית שלא קיים כלום אז רצה לדעת מדוע יש כאב בביצה ,וחלק מהבדיקה שלו הייתה להחדיר אצבע לפי הטבעת מבלי הודעה מוקדמת על מנת לבדוק עם יש דלקת בפרוסטה(משהו כזה) כי זה עלול לגרום לכאבים באיבר עצמו ,. האם זה קביל ,בדיקה בסיסית ? ושאלה נוספת לא רק פרוטולוג ורופא גסטרו עושים בדיקות מסוג זה וגם עם כן אז עם הכנה מראש?

כל בדיקה אורולוגית אמורה לכלול בדיקה רקטלית לבדיקת הערממונית

17/01/2019 | 18:21 | מאת: האם צריך לעדכן מראש לפני בדיקה מסוג זה?

השאלה האם צריך אישור שלי לפני בדיקה מסוג זה? למשל אם יש לי טחורים ,והוא דוחף אצבע לפי הטבעת מבלי לשאול קודם הוא יכול לפצוע יתר על כך.

מנהלי פורום אורולוגיה