פגיעה ביכולת ההתכווצות של הדטרוזור

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/01/2019 | 22:18 | מאת: יעלה

בני, בן 25, סובל מזה זמן מכאבים בשלפוחית השתן, מצורך דחוף במתן שתן לעיתים קרובות כולל התעוררות מספר רב של פעמים בלילה ומכאבים בגב התחתון. אובחן כמי שסובל מפגיעה ביכולת ההתכווצות של הדטרוזור. בדיקות של אשכים, רקטלי ובדיקות זרע יצאו תקינות. הרופא המטפל בו המליץ על ניתוח על מנת לבדוק את העניין. אני מתנגדת לניתוח ומבקשת לדעת האם יש דרך אחרת לפעול בטרם פניה לניתוח? תודה

לא מכיר ניתוח לבדיקת יכולת התכווצות של הדטרוזר - אולי בדיקה בשם אורודינמיקה ואז אני ממליץ

מנהלי פורום אורולוגיה