עצרת שתן, תופעות לוואי, תרופות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/01/2019 | 01:11 | מאת: אנונימי

שלום היה לי עצרת שתן ועוד לא יודעים את הסיבה אני לוקח כרגע פרומניקס ולבולק לפי מה שהרופאים אמרו לי לקחת רציתי לדעת מה התופעות לוואי כי לא אמרו לי בדיוק ולפעמים אני חווה נפיחות בבטן ורעשים מהבטן זה קשור לתופעות הלוואי? ורציתי לדעת כמה אני צריך להפחית באלכוהול ומה אסור לי לעשות ואם מותר לי להתאמן בבית? תודה.

רצוי לפנות לבדיקת אורולוג

07/01/2019 | 16:53 | מאת: אנונימי

כן התור עוד הרבה זמן וזה קרה לי שוב עצירת שתן אני בן 18 צעיר רק תענה לי על השאלה קנאביס יכול להיות הסיבה לכך? או אלכוהול? כי בגילי זה לא אמור לקרות הבנתי

מנהלי פורום אורולוגיה