אין זיקפה יותר משנתיים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/12/2018 | 21:46 | מאת: מישהו בן 31

אני בן 31 ואני לוקח כדורים פסיכיאטריים : רידזין 100 מיל, ריספונד 20 מיל ורסיטל 40 מיל ביום. מזה כשנתיים ( זמן קצר לאחר שהפסיכיאטר שלי הוסיף לי את הרידזין והעלה לי את המינון של הרסיטל) אין לי זיקפה באוננות ולכן אני מעריך שגם לא תהייה לי בסקס. הפסיכיאטר שלי לא רוצה לשנות לי כרגע את סוג ומינון התרופות והוא פעם אמר שבעיית הזיקפה נובעת מהכדורים ופעם אמר שלא. מה לעשות כדי שתהייה לי זיקפה ? אם לוקחים על דעת עצמינו בלי מרשם רופא ויאגרה אפשר לקבל התקף לב ואף למות לא ? ובגלל שהכדורים שלי חלקם חזקים אז יכול להיות שגם ויאגרה ותרופות דומות לא יעזרו לא ?

צריך מרשם אבל שווה לנסות כדורים ממשפחת PDE5I דוגמת ויאגרה, סיאליס, לביטרה

מנהלי פורום אורולוגיה