תנועה חדה באיבר המין במצב זקפה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/12/2018 | 13:47 | מאת: אורן

היי ד"ר, עשיתי תנועה חדה באיבר המין כשהוא היה במצב זקפה, נשמע רעש קטן כמו קליק כזה. מאז הקליק אני מרגיש שהזקפה נחלשה ולא רק שהיא נחלשה היא מחזיקה הרבה פחות זמן. ואין זקפות בוקר/לילה. הייתי אצל הרופא משפחה יום אחרי ה"קליק" הוא מישש לי את האזור והוא אמר שהוא לא רואה שום בעיה ואמר לי שהכל בראש. מאז המקרה עבר חצי שנה ואני עדיין מרגיש שהזקפה פחות חזקה משהייתה לפני הקליק. חייב לציין שאני בחור צעיר בן 20 ובחיים לא היה לי בעיות בזקפה. מה לדעתך צריך לעשות והאם אפשר בכלל לטפל בזה? תודה רבה ד"ר.

כל כך הרבה זמן אחרי הדבר היחיד שניתן לעשות זה טיפול תרופתי ב- PDE5I

מנהלי פורום אורולוגיה