בליטה בפין שלא נראית לעין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/11/2018 | 14:07 | מאת: אבי

שלום, ביקרתי אצל רופא עור בעקבות בליטה קטנה שהייתה לי באמצע איבר המין ממש קטנה. הרופא טוען שמרגישים אך לא ניתן לראות כלום לכן לא ניתן לפענח מזה. עלה בי החשש מולה שמדובר בנגיף npv שיצר שם יבלת ואמרה שלטענתה זה לא נראה כמו ,אבל שלחה אותי לאורולוג שיבדוק ויסתכל(לטענתה יש לו כמו בדיקה של מקלון של משטח גרון שהוא יכול לבדוק בעזרתו אם מדןבר ביבלת). אני הגעתי לאורולוג הוא הסתכל בדיוק חצי דקה ולטענתו אין לי כלום ולא מרגיש כלום שבפועל אני כן מרגיש כמו בליטה עורית(שלא נראית לעין) שאלתי אותו לגבי אותה בדיקה עם מקלון ואמר שאין לו מושג מזה הבדיקה הזאת . וגם שאין צורך. אשמח לדעת אם ידוע באיזה בדיקה מדובר ואיפה עושים? (מקלון של משטח גרון שמעבירים על אותו איזור וזה בודק אם אכן מדובר בנגיף הhpv). מדוע האורולוג לא הסכים לבצע לי את הבדיקה? האם בכמה שניות של בדיקה שהוא מסתכל ונגע מספיקות בשביל לשלול הכל? האם הוא יכול לשלול לבצע בדיקה (מה שרופא העור הציע) אשמח לקבל מענה לכל השאלות ששאלתי על מנת להבין הכל ולהרגיש רגוע . תודה מראש.

מעולם לא שמעתי על בדיקה כזו אם יש בדיקה כזו סביר שלרופא עור ומין יהיה ידע על בדיקה זו

מנהלי פורום אורולוגיה