נגישות
נגישות

וריקוצלה דרגה 2 לנער בן 14 - האם לנתח?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/11/2018 | 21:05 | מאת: אמא

הבן שלי בן 14 נמצא (במעקב לאחר ניתוח הרחבת אגן כליה) עם וריקוצלה דרגה 2 (לפני חצי שנה נבדק ואז הדרגה הייתה 3). האם נכון לנתח נער בן 14? אם כן - כמה זה דחוף? האם כדאי להמתין כמה שנים לראות ספירת זרע? האם יש סיכון שהניתוח יעשה נזק לפוריות? מה היתרונות והחסרונות של ניתוח מיקרוסקופי (בהשןואה ל 2 האלטרנטיבות)? מי המנתחים הכי טובים בארץ לניתוח כזה? תודה רבה.

לקריאה נוספת והעמקה

ממלץ לנתח כאשר יש פער בין גודל האשך השמאלי לימני (השמאלי כמובן עלול הליות יותר קטן)

מנהלי פורום אורולוגיה