דלקת בשתן והאם התרופה מתאימה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/11/2018 | 14:11 | מאת: אורח

שלום, אני חיילת שנכנסת לחופשת שחרור ועשיתי בדיקת שתן ורציתי לדעת האם התרופה שקיבלתי אכן מתאימה. קיבלתי תוצאות של בדיקת שתן כללית וכתוב מתגים גרם שליליים, קוקים גרם חייביים בשרשרות. האם התרופה ציפרודקס מתאימה? או שהיא מתאימה רק למתגים הגרם שליליים ולא לקוקים. בתודה מראש

יותר מתאים למתגים גרם שליליים

06/11/2018 | 11:41 | מאת: אורח

עשיתי תרבית שתן ומצאו שיש לי שני מזהמים, אחד אי קולי והשני Enterococcus Faecalis . לחיידק אי קולי בדקו עמידות לאנטיביוטיקה ואילו לחיידק השני לא. מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש

מנהלי פורום אורולוגיה