עקצוץ בפין לאחר אוננות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/11/2018 | 09:47 | מאת: אדיר

שלום. לאחרונה אני מרגיש שיש לי עקצוץ ממש קטן בכיפת הפין רק לאחר אוננות. בשתן הרגיל אני לא מרגיש את זה וזה בדרך כלל עובר אחרי כמה זמן. רק אציין שלאחרונה שמתי לב שיש לי וריד קטן שצמוד לכיפה שנהיה בולט יותר מבעבר. הלכתי לאורולוג והוא אומר שזה שום דבר.. האם הוריד הזה משפיע? האם יכול להיות שיש לי דלקת קטנה? לא עשיתי עדיין אף פעם יחסי מין עם מישהי אבל יוצא לי לאונן (לרוב פעם ביום, לפעמים 2-3) העקצוץ לא מציק ברמה גבוהה אבל אני מרגיש שיש משהו שונה מבעבר. וגם מפחיד אותי לקיים יחסים עכשיו כדי שלא אדביק בטעות אחרים אם יש משהו. תודה

נשמע שאין בעיה מסוכנת והסיכון בקיום יחסי מין ממוגנים נמוך מאד

04/11/2018 | 18:27 | מאת: אדיר

אוקי תודה! הלכתי היום לאורולוג והוא הביא לי 3 בדיקות. אולטראסאונד לדרכי השתן, בדיקת שתן ובדיקת זרע. יש צורך בכל אלה באמת? מה הכי דחוף והכרחי? תודה

04/11/2018 | 18:27 | מאת: אדיר

אוקי תודה! הלכתי היום לאורולוג והוא הביא לי 3 בדיקות. אולטראסאונד לדרכי השתן, בדיקת שתן ובדיקת זרע. יש צורך בכל אלה באמת? מה הכי דחוף והכרחי? תודה

מנהלי פורום אורולוגיה