עקמת הפין כתוצאה מאוננות, אפשרית?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/10/2018 | 09:35 | מאת: אמיר

שלום. כאשר קיים מצב של אוננות חריגה בצורתה באופן מסויים, למשל אוננות על ידי שפשוף מעל הבגדים מבלי לחשוף את האיבר. זאת אומרת שהאיבר לא עומד ישר בזמן האוננות אלא עקום כלפי מטה בגלל הבגדים והאוננות מתבצעת על ידי שפשוף האיזור. 1. האם מצב כזה למשך שנים יכול לגרום לעקמת? 2. והאם בבדיקת מומחה אפשר לדעת בדיוק מתי העקמת הינה מולדת ומתי היא עקמת נרכשת? תודה רבה!

הפעלת כוח על הפין עלול לאורך זמן לגרום לצלקת ועקמת

04/09/2020 | 14:24 | מאת: אמיר

אוננתי במשך זמן רב באופן שלדעתי גרם לעקמת האוננות הייתה לכיוון מסויים. האם אוננות ממושכת לצד השני תיישר את העקמת? {זאת רק השערה שהעקמת היא תוצר של אוננות}

04/09/2020 | 18:22 | מאת: אמיר

הייתי אצל אורולוג הוא אמר שהכל בסדר. אבל אני מרגיש שהפין שלי התעקם קצת שמאלה ולמטה איך דבר כזה ייתכן?

מנהלי פורום אורולוגיה