מתן שתן מרובה בלילה וביום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/10/2018 | 08:15 | מאת: אלי

שלום רב. אני בן 67 ומתעורר בלילה כ-3 עד ארבע פעמים למתן שתן. כמות השתן שאני מטיל יכולה להגיע גם לליטר אחד. זה מאוד מקשה עלי מאוד ואני במשך היום מתפקד ומרגיש כמו אחד שלא ישן כל הלילה הרגשה מאוד לא טובה. בשלוש השנים האחרונות ביצעתי אולטרה סאונד 3 פעמים נפח הערמונית 25 סמק. נפח הערמונית 30 סמק. משקל הערמונית כ 50 גרם 4.4X4.7X4.6 סמ.הכדורים שנטלתי לא עזרו. יש לציין כי במשך היום אני מטיל שתן כ 8 עד 10 פעמים מבקש את עזרתך . תודה רבה וכל טוב

ניתן לסייע באמצעות תרופות, במקביל מומלץ להפחית שתיה שעה שעתיים לפני השינה

מנהלי פורום אורולוגיה