מתן שתן , כל כמה זמן וכו'

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/10/2018 | 15:57 | מאת: אורית

שלום. בגיל 81 שמתי לב שאני ניזקקת פחות למתן שתן והזרם דליל . רק בבוקר הוא רגיל וגם פעם אחת בלילה. אני נעזרת בתה שאני מכינה מעלי פטרוזיליה וזה עוזר למתן שתן.זה בסדר, או שהפטרוזיליה מזיקה ? וכמה פעמים ביום אני אמורה לתת שתן ובאיזה מירווחי זמן ביניהם. בבדיקת דם ושתן -תפקוד כליות תקין בגם בדיקת השתן תקינה . בתודה מראש.

פטרוזיליה בריאה וכל עוד אין דלקות בדרכי שתן אין מה לדאוג, רצוי לתת שתן על 4 שעות ביום

מנהלי פורום אורולוגיה