נטילת 8 ימים פרופסיה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/10/2018 | 13:05 | מאת: בן 28

שלום נטלתי במשך 8 ימים כדורי פרופסיה, והחלטתי להפסיק מפני כאב באשכים ושנסיתי לאונן אחרי שבוע הזקפה לא הייתה 100% האורגזמה הייתה חצי כח כזה והזרע יצא מיימי. האם 8 ימים של נטילה יכולים לגרום לנזק בלתי הפיך? הן במצב הזקפה והן באיכות הזרע? הפחד שלי שלמרות שאפסיק התופעות יישארו לי כי קראתי שלהרבה זה לא עבר. רציתי לשאול מה הסיבה ההגיונית שהתופעות לא עוברות לחלק מהמשתמשים למרות שמפסיקים?

07/10/2018 | 14:42 | מאת: בן 28

יש לציין שניסיתי לאונן לאחר שבוע מהכדור הראשון ולא מההפסקה, היום זה היום הראשון בו לא נטלתי את הכדור.

שימוש של 8 ימים לא יגרום לבעיה בלתי הפיכה

מנהלי פורום אורולוגיה