מתן שתן שורף ולחץ באשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/07/2016 | 09:09 | מאת: הבן

אבי בן 80 הוא מטופל באןמניק פעם ביום. במעקב אורולוג. חצי שנה . לפני שנתיים אחרי ניתוח חסימה שהשתחררה עי מתן טיפול קצר עם הורמון. מאז מתן שתן רגיל הרבה פעמיים ביום. כעת יש לו שתן שורף ולחץ בשלפוחית ובאשכים. מזה 12 שעות. לא ישן. נטל נוסידקס עקב נזלת מימית 3 פעמיים. שאלתי האם נוסידקס יכול לגרום לבעיה של שריפה במתן שתן לחץ באשכים ובפין? אין לא עצירה של השתן רק יש זרימה עם הפסקות קלות ללא עצירה. וגם דליפת שתן. האם במצב כזה צריך בדיקה לחיידק או להמתין או מיון? יש לו כאבים והוא בדכ לא מתלונן. האם פפברין יכול לעזור? או כדור אחר? מה כיוון האבחון אליו להתקדם ?תודה

נוסידס עלול להכניס אותו לאצירת שתן חדה וזה התסמינים שאתה מתאר. רצוי בהקדם לבדוק אם מצליח להשתין את תכולת השלפוחית ע"י בדיקת שארית שתן

מנהלי פורום אורולוגיה