רעידות בחיץ הנקבים..

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/09/2018 | 15:50 | מאת: Lior

היי אני לא יודע כל-כך איך להסביר את זה אבל בתקופה האחרונה אני מרגיש לפעמים רעידות פנימיות כאלה באיזור שמתחת לאשכים/בתוך חיץ הנקבים יש לציין שיש לי וריקוצל דרגה 3 ואני עובר ניתוח בחודש הבא (לידע כללי אני גם חולה קרוהן ומטופל ביומירה) זה קרה לי כמה פעמים בעבר אבל בשבועיים האחרונים זה קורה לי הרבה ואני מרגיש רעידות חזקות הרבה יותר ובאופן דחוף יותר... יש לך מושג מה זה?:/ אודה לתשובה בהקדם

לא מכיר את התופעה אבל רצוי להיוועץ גם עם גסטרואנטרולוג שעוקב אחרייך

מנהלי פורום אורולוגיה