שתן תכוף רגישות וכאבים בבטן התחתונה ובצידי המותן.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

12/09/2018 | 00:49 | מאת: יעל

שמי יעל בת 30 בריאה בד״כ. לפני שבועיים בערך שמתי לב שאני הולכת לשירותים יותר מהרגיל. לאחר כמה ימים הופיעו כאבים בבטן התחתונה ונפיחות. הייתי בטוחה ששוב אני סובלת מדלקת בדרכי השתן ופניתי לרופא המשפחה שרשם לי אבקה בשם מונרול. הסימנים לא חלפו וכשחזרתי לרופא הוא אמר שעל פי הבדיקה אין לי דלקת. מאז הופיעו לי כאבים בצידי הגב התחתון. התורים לאטלטרסאונד מאד רחוקים ולמרות שהכאבים לא אקוטיים הפחדים והחרדות לא נותנות לי מנוחה. אני לא מצליחה לישון בלילה גם בגלל השתן התכוף אך בעיקר בגלל החרדות. אינני יודעת אם זה קשור אך לפני כמה חודשים הופיעו לי כאבים בעצם הזנב, בעיקר בזמן עמידה ממושכת וישיבה על משטח לא נוח. הכאבים חולפים וחוזרים. האם חרדותיי מוצדקות? האם כדאי שאפנה למיון? הגיוני שאחכה חודש לצילום? מה יכול להתאים לסימפטומים שתיארתי? תודה מראש ושנה טובה. יעל

שתן תכוף וכאבי גב תחתון ובטן מחשיד לדלקת בדרכי שתן, רצוי לחזור על בדיקת שתן לכללית ותרבית

מנהלי פורום אורולוגיה