בן 19 טיטפוף וזרמי שתן לאחר מתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/09/2018 | 02:46 | מאת: בדוי

אני בן 19 ולפני שנה לאחר מתן שתן היו לי טיפות ופעמיים היה לי דם בשתן ושמתי לב שלאחר סיום מתן שתן יש 3 זרמי שתן לאחר מכן טיפות הרופאה משפחה שלחה אותי לבדיקת אולטרסאונד בטן ת ויצא תקין למעט ציסטה שנעלמה בבדיקה השנייה של האולטרסאונד בטן תחתונה שיצאה תקינה לגמרי עשיתי בדיקות שתן לראות עם יש זיהום היה לי ketone u 15 למעט זה הכול היה תקין בבדיקת שתן אחרי זה פניתי לאורולוג שהפנה אותי למומחית כליות ולבדיקות פלטו מטריה ושארית ובדיקות שתן הבדיקות שתן יצאו תקינות ללא הketone u ארצה לשאול מה לדעתך אפשר לעשות בקשר לזרמי שתן והטפטוף שתן לאחר סיום השתן זה מאוד מפריע באורח חיים שלי.

19/09/2018 | 22:30 | מאת: בן 19

היה לי דם פעמיים בשתן הייתי אצל מומחית כליות בהנחיית הרופא היא אמרה שכול הבדיקות משנת 2014 תקינות אין עדות לכודוריות אדומות הקיטונים בשתן נעלמו אבחנה אין לבחור כלום

חושש שאין פתרון פשוט

02/10/2018 | 20:09 | מאת: בדוי

אשמח עם תוכל לפרט כי זה ידי מדאיג אותי

מנהלי פורום אורולוגיה