כאב באשך ימין ובגב התחתון

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/07/2018 | 01:12 | מאת: אריה

שלום כבר תקופה ארוכה (למעלה משנה) שבה אני מרגיש כאב (עמום) באשך ימין שמקרין כאב (ממוקד) לגב התחתון בצד ימין הכאב מופיע בעיקר במצב של שכיבה על הגב כשאני הולך לישון זה מפריע לי נורא כמו כן יש לי גוש באשך או שזה יותרת האשך אני לא יודע אבל כאשר אני לוחץ עליו אני חש בכאב חד שמקרין ישירות לגב בדיוק לאזור שכואב לי בדרך כלל אשמח אם תוכל לעזור לי בנושא

רצוי לבצע בירור אורולוגי כולל בדיקת US אשכים וכן US של דרכי השתן לשלול אבן

מנהלי פורום אורולוגיה