פענוח אולטראסאונד כליות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/07/2018 | 11:28 | מאת: ל.ש

שלום רב אני בת 46 מזה חודשיים אני סובלת מדלקת חוזרת ומתמשכת בדרכי השתן ונמצא חיידק אי קולי בשתן וכבר חודשיים נוטלת אנטיביוטיקה ולאחרונה נתנו לי FUROLIN100 ואני סובלת מתופעות לוואי מתרופה זו והרופא טוען שזוהי התרופה היחידה אשר החיידק רגיש לה כפי שמופיע במעבדה ויש לציין שיש לי כאבים קשים במותניים ובעיקר במותן מצד ימין וגם בבטן תחתונה וצריבה במתן השתן . עשיתי US כליות ואני מצרפת הצילומים לפענוח . יש לציין גם שאני סובלת כרונית ממחלת הזאבת LOPOS . שאלתי : 1- דעתכם על המשך טיפול ?? 2- פענוח צילום הUS .

לא ניתן לראות את צילומי ה- US, רצוי לפנות לייעוץ מסודר לאחר קבלת פענוח של הבדיקה

מנהלי פורום אורולוגיה