שיפכה הפוכה בן 25 פרומניקס 0.4

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/04/2018 | 01:30 | מאת: אסי

שלום רב התחלתי לקחת את התרופה פרומניקס לא מזמן ולאחר מספר ימים כאשר קיימתי יחסי מין לא יצא זרע כלל הבנתי שיכול להיות שחיוויתי שפכה הפוכה האם זה מסוכן? איני רוצה להמשיך בטיפול התרופתי מהפחד של לפגוע בתפקוד המיני ומהפחד להתקע אם הבעיה הזאת של שפכה הפוכה השאלה שלי היא האם זה משהו שנשאר גם לאחר הפסקת התרופה או פשוט זמני בגלל השימוש בתרופה רוצה לציין שלא היה לי דבר כזה בעבר מעולם אני די לחוץ מהמצב אפילו לא רוצה לקיים יחסי מין מהפחד מלפגוע ביכולת השיפכה אשמח לתשובה תודה רבה

15/04/2018 | 04:13 | מאת: רותם

אסי תרשום אם אתה רוצה את המייל שלך ואני אצור איתך קשר אל תשתה לי עשו גם טעות וניצלתי ממש ככה. זה לא מתאים לגיל שלך בכלל!!!!

15/04/2018 | 14:05 | מאת: אסי

רותם תודה רבה על תגובתך מזל שהפסקתי את הטיפול בתרופה, הפורום הוא מקום קהילתי והיתי רוצה להשיאר אנונימי אשמח מאוד ליעוץ ממך האם תוכל להסביר לי כאן מה עלי לעשות? איניני רוצה להפיץ את האימייל שלי כאן בצורה גלויה, תודה מראש

15/04/2018 | 20:35 | מאת: רותם...

מה שרציתי לכתוב לך שלך לרופא משפחה ותבקש ציפורדקס 500 לעשרה ימים מסתבר שיש חיידקים שמפלחים מתחת לרדאר של בדיקות שתן למרות שהתוצאות תקינות הם נמצאים ו ציפורדקס הוא רחב טווח

אכן תופעת לוואי מוכרת של הכדור.

15/04/2018 | 20:39 | מאת: אסי

האם זה משהו שעלול להמשיך גם אחרי הפסקת השימוש בתרופה?

מנהלי פורום אורולוגיה