לבידו נמוך ביותר וחוסר זקפה המאפשר חדירה גם באוננ

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/05/2016 | 02:36 | מאת: גלעד

האם תרופות כמו ויאגרה מיועדות לגברים שאין להם חשק מיני או לאנשים שיש להם חשק מיני ואין להם זקפה ? אני מרגיש שאבדתי עניין במין ואני בדיכאון קל - בינוני (תרופות לא הועילו ולכן הפסקתי , הפסיכיאטרית כתבה שזה דיכאון עמיד ) , למי פונים ? אציין שיש לי שיתוק בינוני ברגל ימין (הולך עם סד) ובערך שנתיים וחצי לא קיימתי יחסי מין וגם לא מאונן כי אין זקפה כלל וזה לא ממש מהנה. למי פונים כאשר מדובר בחוסר זקפה כנראה כתוצאה מלבידו נמוך ביותר ? סקסולוג ? אורולוג ?

ויאגרה ודומיו פועל רק כשיש חשק מיני, העדר חשק מיני עלול לנבוע מדכאון או מרמה נמוכה של הורמון הטסטוסטרון. ממליץ להמשיך טיפול פסיכולוגי/פסכיאטרי ובמקביל לבדוק רמות טסטוסטרון בבוקר

03/05/2016 | 23:25 | מאת: גלעד

מנהלי פורום אורולוגיה