דלקות שתן חוזרות ונשנות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/12/2017 | 15:43 | מאת: יפה

שלום, בעלי הינו בן 84 בשנה האחרונה סובל מדלקות שתן חוזרות. בתרבית השתן מצוין שם החיידק, הוא מקבל אנטיביוטיקה ואחרי כחודש הוא חש שוב צריבה בזמן מתן שתן וחוזר חלילה. לאחרונה היה לו חיידק בשם Enteroc. faecalis האם לדעתך רצוי שהוא יקבל אנטיביוטיקה על בסיס קבוע כדי למנוע הישנות. ? מן הראוי לציין שבעלי אינו בריא וסובל ממספר בעיות רפואיות תודה יפה

לעיתים קרובות הגדלה טבה של הערמוניצ זו סיבה לדלקות חוזרות בדרכי השתן בגברים ולכן יש מקום להיוועץ עם אורולוג לגבי הסרת באיזור החוסם אבל בהחלט ניתן גם לתת טיפול אנטיביוטי מונע לתקופה מסוימת

24/12/2017 | 23:30 | מאת: יפה

ראשית תודה ענקית על ההתייחסות ! רק שאלה נוספת, מה הוא הטיפול המונע שבא בחשבון? בעלי מתקשה מאוד בהליכה וקשה להגיע לאורולוג אודה לך מאוד על תשובה נוספת תבורך ! יפה

מנהלי פורום אורולוגיה