לא עומד לי הפין בסקס בזמן האחרון

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/11/2017 | 21:51 | מאת: טמיר

היי בן 34 בריא בדרך כלל פתאום שמתי לב שלא עומד לי בזמן קיום יחסי מין עם אחרים (אני הומו אני מדבר על זה כשאני מוצץ נניח ) אלא רק אם אני מאונן לעצמי וגם אז זה נופל אחרי שאני מפסיק. אין לי מושג מה קרה. יכול להיות שזה נובע כתוצאה משימוש תכוף בפופרס (כאלו המח שלי התרגל להתרגש רק עם פופרס?), או איזה עוד סיבה יכולה להיות ? מה עושים? אני בלחץ זה לא נעים שאני עם מישהו והוא חושב שאני לא נמשך אליו כי לא עומד לי תודה

ממליץ לפנות לפורום יחסי מין, מבחינה אורולוגית אם יש זקפה באוננות לא מדובר בבעיה שנעוצה בבעיה פזיולוגית

מנהלי פורום אורולוגיה