הרפשה שקופה מהפין ומעט צריבה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/11/2017 | 14:17 | מאת: ויטלי

שלום רב, לאחר בדיקות PCR ושתן כולל סטיק שנמצאו תקינות עדיין ישנה צריבה והפרשה שקופה מידי פעם במהלך היום מהפין. מה לדעתכם יכול להיות הגורם לכך. קיבלתי אגב מהרופאה ציפרודקס 500 מ"ג אבל אינני רוצה סתם לדחוף לעצמי אנטיביוטיקה אם הבדיקות תקינות. השאלה אם יש בדיקות אחרות הנדרשות לביצוע מלבד ה PCR שכדאי לעשות? אוגב, גם מעט צורב לעיתים במתן שתן (שהינו צהוב).

לרוב בדיקת PCR הינה בדיקה מדויקת, אך תמיד יש FALSE NEGATIVE רצוי לפנות לרופא עור ומין

מנהלי פורום אורולוגיה