וריקוצלה מלווה בכאבים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/10/2017 | 16:29 | מאת: יהודה

שלום בני חייל לוחם בעצימות גבוהה מאוד. לפני הגיוס כתוצאה מכאב חד פעמי התגלה אצלו וריקוצלה. לאחרונה לאחר שלוש שנים החלו שוב כאבים אבל בעוצמה גבוהה אפילו ממאמץ קל וכמובן באימונים קשים. ביצע בדיקות זרע - תקין הרופא הצבאי לא ממהר לבצע ניתוח מכיוון שלטענתו לא בטוח שהכאב יעלם. אשמח לשמוע את דעתך לגבי הסיכוי שהכאב יעלם לאחר הניתוח, האם המשך אימונים במצב זה יחמיר את המצב? הבחור מדוכא מאד מהמצב, גם מכיוון שהפעילות הצבעית שלו נפגעת וגם מכיוון שבשחרור מהצבא בקרוב (5 חודשים) ימשיך לסבול מכאב.

24/10/2017 | 16:34 | מאת: יהודה

שכחתי לציין שהרופא אומר שאינו מזהה בקע ובאולטרסאונד לא רואים הדרוצלה.

ל 15% מהגברים יש וריקוצל, כאב של וריקוצל אינו שכיח, אינו כשור לפעילות גופנית. אני נוטה להסכים עם הרופא של בנך. חשוב לשלול בקע מפשעתי

מנהלי פורום אורולוגיה