השתנה תכופה ואורודינמיקה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/09/2017 | 03:22 | מאת: עמי

שלום, אני בן 62, סובל עשרות שנים מהשתנה תכופה ומרובה. באולטראסאונד שלפוחית השתן הממצאים בגדר הנורמה, ערמונית בגודל תקין. למרות זאת החליט האורולוג להפנות אותי לאורודינמיקה. מתיאורי הבדיקה הכוללת החדרת קטטר לפין ולרקטום לא נראה לי שאוכל לעמוד בבדיקה מבחינה נפשית ואני מבין שנדרש שיתוף פעולה, כך שלא ניתן לבצע את הבדיקה בהרדמה (כמו בקולונוסקופיה שעברתי). הייתי מעוניין לדעת איזה ממצאים עלולה הבדיקה להראות? האם קיים טיפול בממצאים אלה ואם כן, מהו? תודה, עמי

היות וההפרעה שלך שנים ארוכות האורולוג מנסה לברר אם מדובר בהפרעה ממקור ערמונית חוסמת או הפרעה של שלפוחית רגיזה

מנהלי פורום אורולוגיה