US אשכים ומבחן ולסלבה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

12/09/2017 | 14:51 | מאת: ארתור

שלום, הופניתי לUS אשכים (הרופא לא כתב בהפנייה מבחן ולסלבה אך אך שיעשה את כל מה שצריך) בן 31. אני סובל מכאבי אשכים כבר שנה בערך, בעיקר ברום האשך ובעיקר לאחר שפיכה. האם ישנה חשיבות (בבירור וריקוצלה) לשפיכה ביום הבדיקה? האם מומלץ להמנע משפיכה בימים שלפני הבדיקה או שמא בדיוק להיפך? כאמור, הכאבים הם לאחר שפיכה ונמשכים כ-12 שעות בממוצע ויש לי חשש שאם אמנע משפיכה אזי שלא יהיה ממצא. מה גם שבטוחני שהפעילות האשכית כשעה לאחר שפיכה, למשל, אינה זההלפעילות אשכית כשלא התרחשה שפיכה במשך שבועיים... אשמח לעצה תודה רבה

וריקוצל מופיע ב- 15% מהגברים, לרוב לא קשור לכאב, אין שום קשר לשפיכה. הנוכחות של וריקוצל תת קליני שניתן להדגים בואלסלבה הינו חסר משמעות ואין לו קשר לכאב

מנהלי פורום אורולוגיה