אבי מעל גיל 80 קיבל חיידק

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/09/2017 | 19:43 | מאת: מסוכן?

במיקרוביולוגיה פסאדומנאס ארגיונוזה. יש לו צריבה ללא דלקת בהפרשה. כאבים. הוא ללא קטטר כבר שנה. החיידק הופיע לפני שבועיים בלבד לפני כן היה נקי. לפני 5 חודשים היה לו קלאבסיאלה. הוא לא אושפז בבית חולים ולא עבר כל פורצדורה רפואית. היתכן שהחיתול שמשתמש גורם לחידק? הוא סבל מטפטוף שתן ולעיתים חוסר שליטה על צרכים . הסנו שהחיידק מצוי בצואה? קיבל ציפרדק. לפי טבלת התאמה. הבהילו אותנו שזה חיידק מסוכן. האם הוא מדבק בני בית באותם שירותים?

חיידק בשתן אינו מדבק לבני הבית יתכן שחיידק נובע מערמונית מוגדלת

מנהלי פורום אורולוגיה