דחף במתן שתן וכאב בעת שינה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/07/2017 | 10:44 | מאת: דנה

בת 25, הנני סובלת מספר חודשים מכאבים וצורך במתן שתן בעת שכיבה כשהולכת לישון לאחרונה בעיקר בשאיפות, כששואפת אוויר הכאב והדחף במתן שתן מורגשים. ביצעתי בדיקת שתן ונקבע כי אין דלקת שתן והבדיקה נשלחה לתרבית על מנת לוודא שלא קיים שום דבר. יתכן ויסייע בתשובתך הפרט הבא- כאשר לקחתי סדורל שהיה לי בבית אכן הייתה הקלה מורגשת אך אינני יכולה לקחת סדורל כל חיי על מנת להרגיש בריאה. לשאלתי המביכה: האם קיים קשר בין הכנסת גוף זר לנרתיק (שהוכנס באופן חד פעמי לפני מספר חודשים) לבין שינוי במבנה מערכת השתן עד לכדי מצב בו יש דחף למתן שתן וכאב בשלפוחית, בשינה בעת שכיבה? או שלעצם זר אין כלל גישה לאזור ושינוי במבנה מערכת השתן? במידה וכן האם יש אפשרות להתערבות פנימית של רופא שיכול להחזיר את מבנה השלפוחית לקדמותו? לאיזה מומחה מומלץ שאלך אורולוג/גניקולוג? אודה לתשובתך.

אין שום קשר בין הכנסת גוף זר לתכיפות ודחיפות למתן שתן לרוב אימון הגוף, והתאפקות מכוונת מסייעים רבות

מנהלי פורום אורולוגיה