פין נפוח וצבע עור משתנה בזיקפה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/05/2017 | 11:29 | מאת: משה

סובל מזה כבר שנה וחצי. עד עכשיו היו לי כאבים במתן שתן, כאבים אחרי יציאות, כאבים אחרי יחסי מין, אני מרגיש שלא כל הזרע יוצא. עשיתי הרבה בדיקות והכל תקין. אני כבר לא עושה סקס בכלל וגם לא אוננות מהפחד שיהיו כאבים. זה גורם לי להיות עצבני כל היום ואני רב כמעט עם כולם. מרגיש שאני עומד להשתגע. בנוסף גילו שיש לי בעיה בשרירי פי הטבעת, לא מצליח לדחוף את הצואה. מה שעכשיו שמתי לב אליו (שבעבר היה רק יובש) זה שהפין הופך לצהוב/ירוק בזמן זיקפה. מאוד מיואש. אף אחד לא עוזר. במחלות אחרות אנשים מקבלים עזרה ויש לי הרגשה שכשזה נוגע למחלות מין אף אחד לא רוצה להתעסק עם זה... אני כבר שנה וחצי לא יודע מה יש לי, אין שום אבחנה ושום דבר. אשמח לתגובה

בבעיות בגניטליה לעיתים קשה לדעת מה הבעיה, מחלות מין קל מאד לשלול ע"י PCR אם הוא שלילי אין מחלת מין קשה להניח שלפי תיאור קצר של מספר משפטים נוכל לסייע היכן שמספר רב של רופאים לא צלחו

27/05/2017 | 18:06 | מאת: משה

תודה על ההיענות. הייתי אצל הרבה רופאים אבל אף אחד לא עוזר לי להתמודד עם זה ולא נעים לי כבר לדבר על זה כל פעם. איך אחרים מתמודדים עם זה? אני סובל מאוד ועד היום לא נתנו לי תרופה אחת כדי לנסות לטפל בזה! איך אני אמור לעבוד במצב כזה? האם יש משהו שיכול להוריד לי את החשק המיני? בגלל שאני לא מקיים יחסים אני מתעורר אחרי קרי לילה. האם יש משהו שיכול לעזור לי בחסימה בשתן? אני מתעורר כל לילה כ3 פעמים...

מנהלי פורום אורולוגיה