חוסר בזקפה ושפיכה מהירה צריך עזרה בבקשה.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/05/2017 | 16:52 | מאת: מנשה

שלום,אני בן 27. בגלל השקפת חיים דתית מעולם לא קיימתי יחסים מלאים.(חדירה) בזמן חיכוך אני פתאום יכול להגיע לשפיכה שמגיעה בלי התראה אפילו כשאני ובת הזוג שלי עם בגדים. עד לפני כמה חודשים הזיקפה שלי הייתה מאוד טובה, האיבר היה מתעצם ומקשיח מאוד. בחודשים האחרונים הזיקפה לא כמו שהייתה..גם אם עומד לי זה לא חזק ועבה מספיק לחדירה וגם זה לא מחזיק הרבה זמן,ראש הפין שלי אפילו נהיה דק וחד יותר ולא עבה כמו שהיה. זה מאוד מסתכל כי זה פתאום הגיע,אני מאוד מתבייש לדבר על זה עם רופא המשפחה בגלל היכרות טובה. רוצה להתחתן בקרוב אך זה משפיע קצת. קבעתי בדיקות דם. מה כדאי לי לעשות ומאיפה זה יכול לנבוע? אשמח מאוד למענה ופתרון. תודה

רצוי לבצע בדיקות דם כולל TSH ופרולוקטין לבעיות בזקפה ניתן לקחת תרופות ממשפחת PDE5I

01/07/2017 | 23:46 | מאת: מנשה

שלום רב, עשיתי בדיקות דם והכל יצא תקין. tsh-3.01 פרולקטין-10 טסטוסטרון- 6.75 הבעיה עדיין קיימת. מה אתה ממליץ לי לעשות? האם זה יכול להיות ממצב נפשי? מכל מה שאני קורא עד היום זה מפחיד להבין שהדבר יכול לעבור רק ע"י תרופות קבועות ולא באופן טבעי..האם זה כך שאדם צעיר כל חייו ייקח כדורים או תחליפים למינהם ?

מנהלי פורום אורולוגיה