כאבי אשכים וכאבים בצד ימין של האגן האחורי+ דם בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/05/2017 | 13:41 | מאת: גיא

אני בן 30 בריא בדר"כ- לפני כשלושה חודשים התחילו לי כאבים בצד האגן באזור הכליות צד ימין, נמצא דם בשתן ברמה של 10ul היה חשש לאבנים בכליות, נשלל לאחר CT ואולטראסונד (נמצא הסתיידות דופנית בעורק הכסל הפנימי ימיני רק שנאמר שלא קשור ) לפני כשבוע התחילו לי כאבים באשכים בנוסף כמו מכה שמקשה על הנשימה טיפה אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה

דם בשתן וכאב במותן מחשיד לאבן בכליה, אם בוצע סיטי ללא חומר ניגוד ולא נצפו אבנים ככל הנראה שלא מדובר באבן. בשלב זה צריך לחזור על בדיקת שתן לראות אם עדיין יש מיקרוהמטוריה ולפי הממצאים לשקול צורך בהמשך בירור

מנהלי פורום אורולוגיה