כאבים עזים באזור מתחת לשק האשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/03/2017 | 19:40 | מאת: ראובן

שלום רב! מזה זמן רב שאני סובל מכאבים באזור שמתחת לאשכים. כאבים אשר באים והולכים, ובעיקר כאבים לאחר קיום יחסי מין. אני בחור בן 25, בריא בדרך כלל אולם בעיה זו לא נותנת לי מרגוע. פניתי למספר רופאים וקיבלתי תרופות ואנטיביוטיקות רבות למיניהן אשר לא הועילו לי ולא פתרו את הבעיה. הכאבים באזור שמתחת לשק האשכים, פעמים מחריפות משום סיבה ופעמים אף שבועות אין כאבים כלל. בזמן קיום יחסי מין אשתי שהיא הפרטנרית היחידה שלי סובלת משריפה באזור הואגינה, שריפה דווקא בחדירה שלי אליה. ביקרתי אצל רופאים מומחים ואף אצל פרופסור לכירורגיה אורולוגית, בבדיקה פשוטה של הכנסת אצבע לאזור פי הטבעת ומימוש הערמונית ולאחר צרחות של כאבים אבחן אותי הפרופסור כחולה עם פרוסטטיטיס אולם שום טיפול שלו ושום אנטיביוטיקה לא פתרה את הבעיה. אשמח לשמוע את חוות דעתך ואף לקבוע תור בכדי להיבדק על מנת לפתור את הבעיה אחת ולתמיד. אשמח למתן חוות דעתך המקצועית.

דלקת כרונית של הערמונית הינה מחלה קשה לאבחון ועוד יותר קשה לטיפול אין תרופת קסמים

מנהלי פורום אורולוגיה