שלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/07/2015 | 22:12 | מאת: תמר

שלום, אני כבר שנתיים סובלת מצריבה בשלפוחית השתן, אי נוחות, וכאבים שמתגברים אחרי קיום יחסים. ביצעתי בדיקת PCR בשתן ויצא הכל שלילי, בתרביות לא צומח כלום, אולטסאונד תקין. אני ממש סובלת ולא יכולה יותר, הרופא ממליץ לי על זריקות של חומצה היאלרונית, האם זה יעיל ויכול לעזור? אולי לקחת תוסף של חומצה היאלרונית. בבקשה אני סובלת מאוד.

08/07/2015 | 10:41 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום תמר, תראי תשובה שעניתי לטלי , שאלה אחת למעלה. תפני לאורולוג שמתמחה בבעיות אלו בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה