שאלות לאחר ניתוח וריקוצלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

11/05/2015 | 19:12 | מאת: אנונימי

שלום, לפני קצת יותר משבוע עברתי ניתוח וריקוצלה. בדיוק הורדתי את הקליפסים של הניתוח וכבר התחיל לי מעט כאבים באשך, האם זה תקין ? כמו כן, אינני רואה שינוי ניכר בגודל האשך, האם זה ירד בהדרגה בהמשך התקופה ? וכמו כן יש אופציה שזה קשור לכך שקיימתי יחסי מין כבר 5 יום לאחר הניתוח ? ואם כן מה ההשלכות לכך ?

12/05/2015 | 11:32 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, מכיוון שאני לא מכיר אותך ולא יודע איזה סוג של ניתוח וריקוצל עברת אני ממליץ שתדבר עם המנתח שלך בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה