ד"ר מטר - שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/03/2010 | 22:16 | מאת: ורוניקה

שלום ד"ר מטר! פשוט להתדיע לך על הסבלנות האין-סופית לכל השאלות שלא תמיד מאד הגיוניות! רק מגישה זו, אני חייבת לומר שקל לי לבחור מנתח - כל הכבוד לך. ועכשיו לשאלה: באותו נושא של עודפי עור? האם יש כמות עודפי עור שונה בין ניתוח עם 3 חורים או חור אחד? תודה רבה ורוניקה

16/03/2010 | 22:38 | מאת: ד"ר אברהים מטר

עודפי עור נוצרים בשל ירידה משמעותית במשקל, כמה שיורדים יותר במשקל כך נוצרים עודפי עור..הדבר אינו תלוי בסוג הניתוח , אם זה בחור אחד וביותר חורים או אפילו בצלקת גדולה לאורך כל הבטן...שוב זה קשור רק באחוז הירידה במשקל..והטיפול היחידי במצבים אלה הוא כירורג פלסטי טוב המבטיח תוצאות טובות

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים