לד"ר מטר + ד"ר דין!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/03/2010 | 09:53 | מאת: דבורה

ראשות בוקר טוב לשניכם! לדין - תודה על התמיכה של השבועות האחרונים - אני לא מבין איך אפשר בלי - היו לי כל כך הרבה שאלות, ואני רואה חברות שלי עושים טעויות רבות - אז פשוט תודה... לד"ר מטר - בנוסף לכריתה של הקיבה, הוציאו לי את כיס המרה בגלל אבנים - האם יש עלי הגבלות נוספות מבחינת הרמת משאות בזה שעברתי שני ניתוחים? תודה רבה דבורה

14/03/2010 | 12:56 | מאת: ד"ר אברהים מטר

אין מבחינה כירורגית מגבלה כלשהיא, לא מבחינת פעילות וספורט ולא מבחינת תזונה חוץ מאשר לציית להוראותיו של דר דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים