לד"ר מטר - שאלה לאחר שנה!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

13/03/2010 | 18:27 | מאת: יונה

שלום ד"ר מטר! אני שנה אחרי - שומרת על המשקל לפי ההוראות של ד"ר דין ומאושרת. אני גם עברתי בזמן הניתוח כריתת כיס מרה - יש לי מדי פעם (פעם ב-6 שבועות) כאבים באותו האיזור כאילו שהכיס עדיין שם. יש לך המלצה בשבילי. תודה לך על הסבלנות בתשובות, אתה רופא במלוא מובן המילה.... יונה

13/03/2010 | 18:51 | מאת: ד"ר אברהים מטר

שלום יונה במרחק כה רב מתאריך הניתוח התופעה שיש לך לא אמורה להיות קשורה עם הניתוח של הרוול או עם הכיס מרה, אם הכאבים יחזרו יש לבצע קרוב מאוד לאירוע בדיקות דם עם תיפקודי כבד וגם לבצע US בטן עליונה ליתר בטחון- שבוע טוב

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים