הי דין!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

13/03/2010 | 12:02 | מאת: שלומי

3 שבועות אחרי - מעט בחילות, פרט לזה הכאבים שהיו לי עברו לי לחלוטין. בקיצור אני מבין כמו שאמרת לי שאתה מכין אותי לכל המהלך. אחרת זה באמת היה נראה אחרת. שאלה לשבת - למרות הלוסק יש לי מדי פעם צרבות - מה לעשות? תודה תמיד שלך שלומי

הי שלומי! כמו תיד - כייף לשמוע ממך. תמשיך עם הלוסק כמו שדיברנו בטלפון. מספיק אחת ביום, ותנסה לשים לב איזה מאכלים יותר גורמים לך לצרבות ונוכל להתקדם - תעדכן אותי. תזכור יש לך קיבה של תינוק חדש.... בי בינתיים דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים