3 שנים אחרי שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

11/03/2010 | 22:43 | מאת: נמרוד הלוי

שלום לגולשי הפורום! אני מאושר, אני חדש, אני בן 3 - הלילה. הולך לבלות ולפני זה מברך שני אנשים שעזרו לי לכל אורך הדרך עד להיום. ד"ר דין וד"ר מטר - אני כל כך מודה להם. פגשתי אותם לפני 3 שנים במרפאה המשולבת בבני-ציון, שלפי הבנתי מאד מאד עמוסה. הם כיוונו אותי, ליוו אותי, דאגו שינתחו אותי - וילדו אותי מחדש. לכל המתלבטים - אני 3 שנים אחרי - מאושר כמו תמיד - שומר על הכללים של דין וזו הנוסחא להתחלה חדשה. שיהיה לנו כולנו סופ"ש טוב (לי בטוח שיהיה). נמרוד הלוי

12/03/2010 | 22:31 | מאת: ד"ר אברהים מטר

שבת שלום - תמשיך כך

16/03/2010 | 11:16 | מאת: יונית

אנא צור עמי קשר כך שאוכל לקחת החלטה בעניין ניתוח לשמוע איך עבר עליך. די מפחדת מהניתוח[email protected]

18/03/2010 | 22:13 | מאת: נמרוד

הי יונית! אשמח להתכתב איתך איתך על גבי הפורום! ואספר לך הכל. אני פה כמעט מדי יום....... נמרוד הלוי

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים