ד"ר מטר!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

11/03/2010 | 16:31 | מאת: דורית

בהמשך להתכתבות קודמת שלי - דיברתי עם המנתח שלי על תיקון הבקע הסרעפתי בזמן הניתוח שרוול - אני מאד סימפטומטית יש לי צרבות, בחילות ואי נוחות בחזה בלי סוף. הוא לא הסכים בכלל לדבר על זה..... האם יש פיתרון אחר? תודה כמו תמיד דורית

11/03/2010 | 21:08 | מאת: ד"ר אברהים מטר

דורית שלום הפורום מיועד לדון בדברים באופן כללי ולא ניתן להתעמק בבעיות רפואיות ופתרונם בפורום.. את הולכת לניתוח לרופא שאת סומכת עליו ואת צריכה לקבל את דעתו ... אם יש לך ספיקות תפני לחוות דעת שנייה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים